Papusa Nadia

8876 vizualizari

Ca orice papusa, si papusa Nadia are o poveste.

Acum multi ani, intr-un loc indepartat, numit Montreal, s-a nascut o mica zana. Intreaga imparatie, adunata sa vada Jocurile Olimpice, a ramas uimita cand, la aparatele de gimnastica, a inceput sa evolueze o fetita de 15 ani, bruneta, cu parul prins in coada, venita dintr-o tara mica, numita Romania.

La un moment dat, Nadia si-a terminat exercitiul la paralele, intr-un zbor ireprosabil, si toti ochii erau atintiti asupra tabelei pe care avea sa se afiseze nota. Pe ecran a aparut nota 1.00. Nimeni nu intelegea ce se intampla. Pana cand si-au dat seama ca asistau la un moment istoric – acel 1.00 era, de fapt, nota 10! Prima nota de 10 acordata unei gimnaste la Olimpiada.

Din acel moment, vestea a dat inconjurul lumii si micuta zana de la Montreal a ajuns sa fie cunoscuta si admirata pretutindeni. Pentru intreaga lume, ea reprezenta modelul de perfectiune, simbolul excelentei in sport. Incet, incet, Nadia a devenit o legenda. Generatii si generatii de sportivi au fost propulsate de dorinta de a-i calca pe urme. Modelul Nadiei a depasit granitele sportului si a ajuns, in timp, sa fie un exemplu de urmat in toate domeniile vietii.

Astazi, Nadia Comaneci este inca pe buzele tuturor, atunci cand vine vorba un model al perfectiunii, de cel mai bun ambasador al sportului romanesc, sau de o personalitate care ne da un exemplu de conduita civica si implicare sociala”.

Aceasta este povestea pe care o spune papusa Nadia, o poveste pe care merita sa ne-o reamintim si sa o spunem si copiilor nostri.

Mai mult, papusa Nadia vine in ajutorul copiilor care practica astazi gimnastica, pentru ca o parte din fondurile care se vor strange din vanzarea acesteia vor merge catre cluburile de gimnastica de la noi din tara. 

Papusa Nadia a prins viata cu sprijinul partenerilor Fundatiei Nadia Comaneci, carora le multumim.

Concept

Pentru ca Nadia este o legenda care trebuie transmisa copiilor nostri, am creat o papusa cu chipul gimnastei, care sa aminteasca de momentele de glorie ale gimnasticii romanesti si sa le insufle copiilor curiozitatea si pasiunea pentru acest sport.

Nadia este „un exemplu de nota 10” pentru copii, pentru femei, pentru sportivi si pentru toti romanii, iar papusa ne va aminti mai des ca avem acest exemplu.

Comercializarea papusii este un proiect social, prin care se strang fonduri pentru sprijinirea tinerilor sportivi, contribuind astfel la impulsionarea sportului de performanta in Romania. Fondurile colectate sunt directionate spre programul „10 pentru gimnastica”.

Actiuni

In luna octombrie, fabrica de papusi Aradeanca s-a alaturat acestui proiect social, acceptand sa produca papusa Nadia, fara sa adauge niciun cost la pretul de fabricatie.

La mijlocul lunii noiembrie a fost gata matrita cu chipul Nadiei, dupa care se va executa papusa.

Proiectul beneficiaza de o campanie de promovare, realizata de agentia Classic Brands.

 

Parteneri

BRD - Partener Fundatia Nadia Comaneci
 
 
 
 

Parteneri

X