Rafael Nadal va fi decorat cu cea mai importanta distinctie a orasului Paris

1299 vizualizari
Rafael Nadal va fi decorat cu cea mai importanta distinctie a orasului Paris

Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal va fi decorat cu medalia „Grand Vermeil”, cea mai importanta distinctie a orasului Paris, de catre primarul capitalei Frantei, franco-spaniola Anne Hidalgo, informeaza agentia EFE.

Nadal, care a castigat de noua ori in cursul carierei sale Openul Frantei gazduit de arena pariziana Roland Garros, va primi prestigiosul premiu in cursul unei ceremonii care va avea loc joi la sediul Primariei din Paris.

Tenismanul iberic se afla deja la in capitala Frantei, unde se pregateste pentru tentativa de castigare a celei de-a zecea „Cupe a Muschetarilor” din cariera sa.

Anne Hidalgo a invitat la ceremonie un grup de elevi ai unei scoli de tenis din Paris, „pentru a avea oportunitatea sa-l vada pe acest om, care este un model pentru generatiile de jucatori si jucatoare”, a precizat Primaria pariziana intr-un comunicat.

Alaturi de Nadal, Anne Hidalgo va inaugura o expozitie dedicata „Roland Garros-ului de maine”, in care vor fi prezentate lucrarile de modernizare a celebrei arene care gazduieste anual singurul turneu de Mare Slem pe zgura.

Sursa: Agepres

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X