Romania a cucerit 10 medalii la Campionatele Balcanice de cros

1207 vizualizari
Romania a cucerit 10 medalii la Campionatele Balcanice de cros

Romania a cucerit  zece medalii, duminica, la Campionatele Balcanice de cros de la Vrbovec (Croatia), dintre care doua de aur, cinci de argint si trei de bronz, potrivit AGERPRES.

Medaliile de aur au fost cucerite de Ancuta Bobocel (27 min 42 sec), care a trecut prima linia de sosire in proba individuala a senioarelor, si de echipa de senioare, formata din Ancuta Bobocel (locul 1), Cristina Negru (3), Cristina Ghita (9) si Adelina Baltoi (14).

Medaliile de argint au fost obtinute la junioare pe echipe (Gabriela Doroftei, Maria Iftenie, Andreea Piscu, Paula Constantin), la juniori pe echipe (Dorin Andrei Rusu, Laviniu Chis, Catalin Marian, Ionut Dumitru), la categoria tineret pe echipe, atat la feminin (Mihaela Petrea, Elena Panaet, Alina Batila), cat si la masculin (Catalin Atanasoaei, Andrei Barbut, Andrei Motogna, Florin Popescu), iar Romania a urcat pe cea de-a doua treapta a podiumului de premiere si la seniori (Marius Ionescu, Daniel Betej, Marius Busca).

Marius Ionescu a ocupat locul al treilea in cursa individuala a seniorilor (31 min 39 sec), cum si Cristina Negru s-a clasat a treia la senioare (27 min 55 sec). O alta medalie de bronz a fost castigata la juniori de Dorin Andrei Rusu.

Alte stiri

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X