Romania a invins Finlanda in preliminariile Campionatului Mondial de handbal masculin

1314 vizualizari
Romania a invins Italia in preliminariile Campionatului Mondial de handbal masculin 2017

Romania a invins Italia in preliminariile Campionatului Mondial de handbal masculin 2017

Nationala masculina de handbal a Romaniei a invins-o in deplasare pe cea a Finlandei cu categoricul scor de 34-21 (20-9), miercuri, intr-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2017, Grupa a 2-a, anunta AGERPRES.

Cel mai bun marcator al echipei antrenate de Aihan Omer a fost Valentin Ghionea, cu 7 goluri, urmat de Alexandru Csepreghi, cu 6. Celelalte goluri au fost reusite de Marius Sadoveac si Marius Novanc, cate 5, Cristian Fenici si Chike Osita Onyejekwe, cate 3, Marius Stavrositu, 2, Daniel Bera, Ionut Ramba si Laurentiu Toma, cate 1.

Partida a avut loc in orasul Vantaa. CM 2017 se va desfasura in Franta. Romania a fost eliminata de Finlanda in preliminariile Euro 2016, intr-o dubla mansa.

Din Grupa a 2-a mai fac parte nationalele Austriei si Italiei. Pe 4 noiembrie, Austria a invins Romania cu scorul de 27-24, in localitatea Maria Enzersdorf. Pe 8 noiembrie, la Calarasi, Romania a obtinut o victorie confortabila, cu 35-22, in fata Italiei. In urmatoarele sale meciuri, Romania va intalni Finlanda (10 ianuarie) si Austria (14 ianuarie), de fiecare data la Baia Mare, apoi Italia, pe 16 ianuarie, in deplasare.

In clasamentul grupei, Romania este pe locul 2, cu 4 puncte, cate are si liderul grupei, Austria. Pe locul 3 este Italia, 2 puncte, iar Finlanda este ultima, fara niciun punct.

In faza urmatoare a preliminariilor merge mai departe doar formatia clasata pe primul loc.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X