Romania a lansat oficial candidatura pentru Universiada de vara 2021

1507 vizualizari
Romania a lansat oficial candidatura pentru Universiada de vara 2021

Romania si-a lansat oficial candidatura pentru organizarea Universiadei 2021, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, a ministrului Tineretului si Sportului Gabriela Szabo, a ministrului Educaţiei Sorin Mihai Cîmpeanu si a presedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român Alin Petrache in aula Magna a Facultatii de Drep.

Adrian Socaciu, fondator si presedinte al Asociatiei Student Sport, a declarat ca aceasta candidatura este un proiect de tara, iar initiativa a fost intampinata deopotriva cu scepticism si entuziasm, relateaza Agerpres.

Gabriela Szabo a salutat initiativa si a promis sprijinul ministerului pe care îl conduce: ”Ministerul Tineretului si Sportului sprijina organizarea in tara noastra a unor asemenea evenimente, care au un impact mare asupra dezvoltarii infrastructurii, dar si cu efecte pe piata muncii. Este o initiativa laudabila, pe care MTS o susţine”.

 Nadia Comaneci a transmis un mesaj video in care a spus: ”Romania a gazduit in 1981 o Universiada, subliniez ca tara noastra este un teritoriu plin de campioni si frumusete. Sunt Nadia Comaneci si sustin aceasta initiativa”.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X