Romania are lot de gimnastica pentru Campionatul European

1633 vizualizari
Romania a ratat calificarea directa la Rio

Romania a ratat calificarea directa la Rio

Octavian Bellu si Mariana Bitang, antrenorii lotului Romaniei de gimnastica, au fixat colectivul reprezentativei „tricolore” pentru cel mai important concurs din aceasta primavara.

  • Campionatul European va avea loc in perioada 13-19 aprilie, la Montpellier (Franta), iar editia acestui turneu final nu are programat si concursul pe echipe.

Cei doi tehnicieni au stabilit lotul Romaniei in urma intrecerii amicale dintre Romania si Israel, de la Izvorani, urmand ca gimnastele Larisa Iordache (19 ani), Diana Bulimar (18), Andreea Iridon (15) si Laura Jurca (15) sa atace podiumul la competitia continentala din Hexagon. Cele patru sportive vor concura la aceasta editie a Europeanului la individual compus si pe cele patru aparate, insa lotul alcatuit de Bellu si Bitang poate suferi schimbari in functie de forma sportiva si cea de sanatate a „tricolorelor”.

Indiscutabil, Larisa Iordache va fi liderul echipei noastre, dupa ce la CE de anul trecut, de la Sofia, a cucerit de doua ori medalia de aur, cu echipa si la sol, un argint la barna si bronz la sarituri. Bulimar este, alaturi de Larisa, una dintre gimnastele cu experienta ale Romaniei, in timp ce Iridon si Jurca abia fac saltul catre lotul de senioare.

 

Agenda Nadia Comaneci

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X