Romania isi afla miercuri adversara din primul tur al Fed Cup 2016

1250 vizualizari
Romania isi afla miercuri adversara din primul tur al Fed Cup 2016

Echipa feminina de tenis a Romaniei va infrunta unul din capii de serie Cehia, Rusia, Italia sau Germania in primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup, editia 2016, in urma tragerii la sorti care va fi efectuata miercuri la Muzeul Federatiei Franceze de Tenis de la Roland Garros, de la ora locala 12,00 (13,00, la Bucuresti).

Cehia si Rusia sunt finalistele editiei 2015, precum si primele doua clasate in clasamentul Fed Cup, Italia ocupa locul al treilea, iar Germania este a patra. Romania ocupa locul 7 in clasamentul competitiei, celelalte echipe care nu vor fi capi de serie fiind Franta (5), Olanda (6) si Elvetia (8).

Capi de serie in Grupa Mondiala II vor fi Australia, Serbia, Polonia si Canada, celelalte formatii fiind Belarus, Slovacia, Spania si SUA.

Meciurile din primul tur vor avea loc pe 6-7 februarie 2016, semifinalele si meciurile de baraj pe 16-17 aprilie, iar finala de anul viitor este programata pe 12-13 noiembrie.

In aprilie, Romania a invins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, in meci de baraj pentru Grupa Mondiala si s-a calificat in esalonul de elita al Fed Cup pentru prima oara din 1992.

Sursa: Evz

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X