Romania, primul loc pe natiuni la Campionatul Balcanic de Scrima de la Nis

1360 vizualizari
Campionatul Balcanic de scrimă de la Nis

Campionatul Balcanic de scrimă de la Nis

Romania a ocupat primul loc in clasamentul pe medalii la Campionatul Balcanic de scrima de la Nis (Serbia), desfasurat in weekend, cu patru medalii de aur din sase posibile, anunta AGERPRES.

Competitia a programat doar probe individuale, titlurile cucerite de reprezentantii Romaniei fiind la floreta masculin, prin Radu Daraban (CSU Cluj-Napoca), la sabie masculin, prin Madalin Bucur (CS Dinamo), la floreta feminin, prin Maria Udrea (CSA Steaua), si la spada masculin, prin Ioan Constantinescu (CS UNEFS), potrivit site-ului Federatiei Romane de Scrima.

Scrimerii romani au mai cucerit noua medalii, trei de argint si sase de bronz. Astfel, Ioana Dumitru (CS Dinamo) a obtinut argintul la spada feminin, Cerasela Dragan (CSM Iasi) a terminat a doua la sabie feminin, iar Cristian Bituca (CS Dinamo) s-a clasat pe locul secund la sabie masculin.

Au obtinut medaliile de bronz Ana Maria Constantin (CS Dinamo) si Raluca Sbircia (CSU Craiova), ambele la spada feminin, Georgiana Dima (CSA Steaua), la sabie feminin, Sergiu Ciornila (CSA Steaua), la sabie masculin, Laura Virga (CSU Poli Timisoara), la floreta feminin, si Ionut Trandafirescu (CSU Craiova), la spada masculin.

Romania a participat la concurs cu 18 sportivi.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X