Romanul Horia Tecau si Jean-Julien Rojer joaca in Turneul Campionilor cu perechea Matkowski si Zimonjici

1068 vizualizari
Horia Tecau, in semifinale la dublu mixt la Australian Open

Horia Tecau, in semifinale la dublu mixt la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, va debuta, luni, in grupa B de la Turneul Campionilor, urmand sa intalneasca cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia, nr. 7), conform programului anuntat de organizatori.Horia Tecau si Jean-Julien Rojer joaca luni la Tecau si Rojer vor juca in compania lui Matkowski si Zimonjici in primul meci al zilei de luni, cu incepere de la ora 14.00.

Tot luni, in grupa B, la simplu, grupa denumita si Ilie Nastase, britanicul Andy Murray il va intalni pe spaniolul David Ferrer.

In sesiunea de seara, cu incepere de la ora 20.00, in primul meci se vor intalni perechile Ivan Dodig/Marcelo Melo si Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut. Aceasta intalnire va fi urmata de cea de simplu dintre Stan Wawrinka si Rafael Nadal.

Duminica debuteaza la Turneul Campionilor Florin Mergea, alaturi de indianul Rohan Bopanna. Ei vor juca in compania perechii americane Bob si Mike Bryan. Meciul este programat primul in sesiunea de seara, de la ora 20.00.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X