RUGBY. Nations Cup, din nou la Bucuresti

1380 vizualizari
RUGBY. Nations Cup, din nou la Bucuresti

Federatia Romana de Rugby organizeaza, in iunie, inca o editie a turneului IRB Nations Cup, de aceasta data sub noua titulatura de World Rugby Nations Cup.

Echipa nationala a Romaniei va in fruntea, in aceasta editie, pe stadionul „Arcul de Triumf”, Spania, Namibia si Argentina Jaguars. Partidele vor fi transmise in direct de TVR 2 si TVR HD, iar biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 18 mai.

„Acest turneu va juca un rol vital in pregatirea Romaniei si Namibiei pentru RWC 2015. Aceste tari sunt acum intr-o etapa cruciala, in finalizarea echipelor de joc cu care se vor prezenta la cea mai importanta competitie rugbystica mondiala. Pe de alta parte, jucatorii Argentinei Jaguars vor putea demonstra ca merita sa fie luati in calcul in vederea selectionarii la echipa nationala, in timp ce Spania este in cautarea imbunatatirii performantelor obtinute pana acum in CEN. Turneul este pregatit la standarde foarte ridicate de catre FRR si ne asteptam un eveniment excelent la Bucuresti, in iunie”, a declarat Mark Egan, managerul de Competitii si Inalta Performanta al World Rugby.

Programul IRB Nations Cup:
Vineri, 12 iunie: Namibia vs. Argentina Jaguars (ora 17:00); Romania vs Spania (ora 20:00)
Miercuri, 17 iunie: Argentina Jaguars vs. Spania (17:00); Romania vs Namibia (20:00)
Duminică, 21 iunie: Spania vs. Namibia (17:00); Romania vs. Argentina Jaguars (20:00)

Sursa. Evz

Sursa photo: frr.ro

Atle stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X