Sandra Izbasa nu merge la Rio

1970 vizualizari
Sandra Izbasa a decis sa nu mearga la Jocurile Olimpice de la Rio

Sandra Izbasa a decis sa nu mearga la Jocurile Olimpice de la Rio

Sandra Izbasa a declarat pentru Prosport ca este decisa sa puna punct carierei la nivel inalt. Izbasa a precizat ca i-a fost greu sa ia o asemenea hotarare, insa simte ca nu mai poate evolua la un nivel foarte bun la Jocurile Olimpice de la Rio.

Izbasa a declarat ca va incerca sa devina antrenoare si isi doreste sa se ocupe de o grupa de junioare in cadrul clubului Steaua.

„Nu voi continua în gimnastica de înalta performanţa. Mi-a fost foarte greu sa iau aceasta decizie. Mi-as fi revenit, dar nu la nivelul pe care i-am obisnuit pe toţi. Munca pentru Jocurile Olimpice nu se compara cu pregatirea pentru alte competiţii. Bellu si Bitang m-au înţeles, mi-au respectat decizia. Frica de esec nu a cântarit în decizia mea, niciodata nu m-am gândit ‘Doamne, daca o sa ratez?!’. Parinţii m-au încurajat, nu poţi sa faci o viaţa întreaga gimnastica de performanţa. În momentul de faţa nu m-am hotarât daca o sa fac deplasarea lui Rio, alaturi de echipa. Daca nu voi face deplasarea, cu siguranţa le voi susţine din faţa televizorului”, a declarat Sandra Izbasa la ProSport LIVE, citata de MEDIAFAX.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X