Sase romani, pe tablourile principale de simplu la Mondialele de tenis de masa pentru juniori

1284 vizualizari
Sase romani la Campionatele Mondiale de tenis de masa pentru juniori de la Vendee

Sase romani la Campionatele Mondiale de tenis de masa pentru juniori de la Vendee

Sase jucatori romani din opt vor evolua pe tablourile principale de simplu la Campionatele Mondiale de tenis de masa pentru juniori de la Vendee (Franta), anunta AGERPRES.

La masculin, Cristian Pletea a intrat direct pe tabloul principal, Alexandru Manole si Rares Sipos au trecut cu bine de calificari, iar Paul Mladin a fost eliminat dupa preliminarii.

La feminin, Adina Diaconu si Andreea Dragoman au intrat direct pe tabloul mare, iar Andreea Clapa li s-a alaturat dupa calificari, dar Diana Lupu nu a reusit sa depaseasca faza preliminara.

Diana Lupu a ocupat locul al doilea in grupa, dupa ce a fost invinsa de Kim Haeun (Coreea de Sud) cu 4-2 si a dispus de portugheza Rita Fins cu 4-3.

Andreea Clapa a castigat grupa din care a facut parte, dupa doua victorii in tot atatea meciuri, 4-0 cu Isabelle Xiong (Canada) si 4-3 cu Tilda Johansson (Suedia).

Alexandru Manole a ocupat primul loc in grupa sa, dupa 4-0 cu slovenul Peter Hribar si 4-0 cu spaniolul Carlos Vedriel.

Paul Mladin a fost doar al treilea in grupa sa, dupa 3-4 cu rusul Maksim Kiselev, 0-4 cu belgianul Thibaut Darcis si 4-1 cu neozeelandezul Dean Shu.

Rares Sipos a castigat toate cele trei meciuri din grupa si a ocupat primul loc: 4-0 cu brazilianul Matheus Shimoki, 4-3 cu danezul Andreas Dilling si 4-1 cu neozeelandezul Kevin Lin.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X