Serena Williams a efectuat primul antrenament la Miami

1686 vizualizari
Serena Williams

Serena Williams

Serena Williams a fost nevoita sa se retraga din turneul de la Indian Wells, din cauza unor probleme la genunchiul drept, inaintea semifinalei cu Simona Halep, a efectuat primul antrenament la Miami (Florida), unde urmeaza sa o intalneasca vineri, in meciul de debut, pe Monica Niculescu.

„Am lovit cateva mingi astazi (miercuri — n.red) pentru prima oara. Vreau sa spun ca este ok. Stiu ca va trebui sa-mi tin durerea sub control si trebuie doar sa gasesc cel mai bun mod de a face asta. Testul va fi in primul meu meci, daca voi ajunge atat de departe. Sunt insa aici, la Miami, asa ca voi merge inainte si voi vedea ce se va intampla”, a declarat Serena Williams, care are in palmares sapte titluri cucerite la Miami, un record pentru competitia din Florida.

Meciul dintre Serena Williams si Monica Niculescu, ocupanta locului 70 WTA, va fi o reeditare a confruntarii pe care cele doua jucatoare avut-o in urma cu doua saptamani, in turul 2 de la Indian Wells, incheiata cu victoria in doua seturi a americancei (7-5, 7-5).

Desi acuza in continuare dureri la genunchiul drept, cea mai mica dintre surorile Williams, care traieste in sudul Floridei, este optimista in legatura cu participarea sa la acest turneu, la care sunt prezente 9 dintre primele 10 jucatoare ale lumii, printre care si Simona Halep (nr.3 WTA).

 Alte stiri:

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X