Simona Halep: „Am suferit pentru ca nu m-am dus in Canada la Fed Cup”

1166 vizualizari
Halep se asteapta la un meci greu cu Azarenka la Brisbane

Halep se asteapta la un meci greu cu Azarenka la Brisbane

Simona Halep s-a calificat fara emotii in turul doi al turneului de la Roma. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a vorbit dupa meci despre evolutia sa, insa si despre programul competitional si regretul de a nu fi participat la meciul cu Canada din Fed Cup.

„Nu a fost un meci foarte greu, dar nici foarte simplu, pentru ca a fost primul meci la Roma. Intotdeauna primul meci este greu, indiferent de turneu. Am incercat doar sa fac tot ceea ce pot pe teren, cat de bine pot si sa castig meciu. Imi doreaam sa castig acest meci pentru ca aveam nevoie de cateva victorii. A fost bine ca am castigat si la dublu aici. Maine ma asteapta doua meciuri asa ca sunt foarte pregatita sa reiau din nou munca”, a spus Halep pentru Dolce Sport.

Jucatoarea din Contanta a vorbit si depre programul competitional, pe care l-a comparat cu cel din armata si a spus ca a suferit deoarece nu a putut participa la meciul cu Canda din Fed Cup.

„Pot sa spun si eu acelasi lucru, ca este ca in armata, dar pot sa spun si ca programul competitional pe tot anul este ca in armata. Nu prea avem saptamani si zile libere, doar daca iesi in primul tur la un turneu cum s-a intamplat si cu FED Cup-ul. A fost foarte dificil sa ma duc pentru ca era si alta suprafata si fusul orar din nou, ceea ce eu nu prea rezist la asemenea chestii si mi-am dat seama de limitele mele si cred ca am luat o decizie foarte buna ca nu m-am dus. Am suferit ca nu m-am dus, intotdeauna am jucat cu plăcere pentru tara mea si am incercat doar sa explic fanilor ca este imposibil sa ma duc. Nu stiu cat au inteles ei, dar a fost un moment dificil pentru mine si ma bucur mult ca fetele au reusit sa castige”, a dezvaluit Halep.

Sursa: Evz

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X