Simona Halep, analizata de site-ul WTA

1528 vizualizari
Simona Halep joaca astazi, nu inainte de ora 20.00, in sferturile de finala ale turneului de la Toronto

Simona Halep joaca astazi, nu inainte de ora 20.00, in sferturile de finala ale turneului de la Toronto

Chiar daca nu va reprezenta Romania in confruntarile cu Canada, constanteanca de 23 de ani va continua sa promoveze imaginea tarii prin prestatiile ei formidabile, asa cum au fost si cele din ultima perioada.
Bilantul excelent al Simonei in 2015, 24 de victorii, doua infrangeri si trei trofee castigate, au ridicat-o pe locul 2 in clasamentul celor opt jucatoare care vor fi la Turneul Campioanelor, in Singapore, la finalul anului. Tocmai de aceea, intr-un amplu material de analiza, site-ul oficial WTA i-a alocat spatii importante jucatoarei din Romania.
Sursa citata o plaseaza pe ocupanta locului 3 WTA in categoria „suspectilor de serviciu“, indicand ca, aproape sigur, Halep va ajunge la Singapore si in 2015. Astfel, Simona face parte dintr-un club select, alaturi de Serena Williams si Maria Sarapova.
„Halep joaca extraordinar, in mod constant, si a invatat sa castige meciurile ei si atunci cand nu se afla in cea mai buna zi. Are toate calitătile necesare pentru a ajunge pe locul 1 in lume in viitor“, e verdictul celor de la WTA.Sursa: Adevarul

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X