Simona Halep ar putea participa la International Premier Tennis League

1733 vizualizari
Simona Halep se simte mai pregatita pentru turneul de la Sydney

Simona Halep se simte mai pregatita pentru turneul de la Sydney

 

Simona Halep a anuntat ca va participa la urmatorul turneu, la inceputul lunii ianuarie, la Sydney, dar planurile jucatoarei noastre s-ar putea schimba. Romanca de 24 de ani ar putea participa luna viitoare la o competitie, unde vor fi prezente cele mai mari nume ale tenisului masculin si feminin,

Conform timesofindia.com, citat de digisport.ro, organizatorii turneului International Premier Tennis League negociaza cu Halep prezenta acesteia la intrecerea care se va disputa intre 2 si 20 decembrie. De asemenea, Stanislas Wawrinka este celalalt nume important pe care vor sa il convinga sa ia startul la a doua editie a intrecerii.

Competitia se va desfasura in Singapore, Dubai si India, iar la start se afla cinci echipe, formate fiecare din jucatori si jucatoare de simplu si de dublu, dar care au in componenta si o legenda.

Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer, Serena williams, Maria Sharapova, Ana Ivanovic, Agnieszka Radwanska, Belinda Bencic, Goran Ivanisevic sau Marat Safin sunt o parte dintre numele care vor face parte din intrecere.

Echipa care va castiga turneul isi va adjudeca si un CEC de 1,5 milioane de dolari.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X