Simona Halep ar putea urca pe locul doi in clasamentul WTA

1364 vizualizari
Simona Halep joaca joi in optimile turneului de la Toronto

Simona Halep joaca joi in optimile turneului de la Toronto

Sarapova vs Halep: lupta pentru locul 2″, este titlul materialului de pe site-ul wtatennis.com, in care se mentioneaza ca jucatoarea rusa trebuie sa ajunga cel putin in semifinale la Stuttgart pentru a avea sanse sa se mentina pe pozitia a doua WTA.

„Serena Williams este instalata frumos pe locul 1 in clasamentul WTA, dar pozitia Mariei Sarapova pe locul doi ar putea fi in pericol in aceasta saptamana – Simona Halep se apropie… Sarapova, campioana en-titre de la Stuttgart, trebuie sa ajunga in semifinale in aceasta saptamana pentru a avea sansa de a ramane pe locul 2. Si chiar daca va ajunge in aceasta faza, Halep, care anul trecut a fost eliminata in turul doi, i-ar putea lua locul, in functie de ce parcurs va avea comparativ cu rusoaica. Daca Sarapova si Halep se vor intalni in finala, castigatoarea va fi numarul doi mondial dupa turneu. Nu ar fi prima data cand Halep ar ocupa locul doi – aceasta este cea mai buna clasare a carierei sale, pozitie pe care s-a aflat timp de opt saptamani, in perioada 11 august – 5 octombrie 2014. Insa Sarapova este pe locul doi de sase luni si jumatate”, noteaza wtatennis.com.

WTA scrie, totodata, ca Maria Sarapova poate fi increzatoare in sansele sale de a ramane pe locul doi deoarece a castigat turneul de la Stuttgart in ultimii trei ani.

Sursa: Evz

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X