Simona Halep, despre eliminarea de la Madrid

1384 vizualizari
Simona Halep

Simona Halep

Simona Halep a spus, la finalul meciului cu Alize Cornet, ca se astepta sa piarda in fata tenismenei din Franta. Romanca a explicat ca a suferit un blocaj psihic peste care n-a putut sa treaca.

Simona Halep a pierdut surprinzator, astazi, meciul cu Alize Cornet, din turul inaugural al turneului de la Madrid. Romanca a fost invinsa in doua seturi, scor 6-7(6), 3-6, iar la final a spus ca nu a fost suprinsa de acest esec. Halep a declarat ca s-a blocat psihic si nu a putut sa-si revina.

„Ea a jucat mai bine decât mine. Astazi a fost mai buna si mai activa. Am avut sansa sa castig primul set, dar nu mi-am facut serviciul. Mi-a fost greu sa gestionez situatia. Am vrut sa ajung iar in finala si sa egalez performanta de anul trecut, dar mi-a fost greu. Am fost blocata mental, acolo a fost problema. Acum ma simt mai bine si voi invata din aceasta greseala. Ma asteptam la un asemenea esec. Am jucat foarte bine mult timp si era inevitabil sa am o scadere. Eram pregatita. Nu vreau sa dramatizez, ci sa gandesc pozitiv si sa merg inainte”, a spus Halep.

Sursa: Evz

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X