Simona Halep, in continuare pe locul al treilea in clasamentul WTA

1485 vizualizari
Halep, Niculescu, Begu si Dulgheru, in echipa Romaniei contra Germaniei in Fed Cup

Halep, Niculescu, Begu si Dulgheru, in echipa Romaniei contra Germaniei in Fed Cup

Romanca Simona Halep este in continuare pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume (WTA), dat publicitatii luni.

Halep este devansata de americanca Serena Williams si de cehoaica Petra Kvitova, care pastreaza un avans de 670 de puncte. Pe locul patru, la 250 de puncte de Halep, se afla rusoaica Maria Sarapova.

In top 100 se mai afla patru romance, Irina Begu, care stationeaza pe locul 30, Monica Niculescu, ajunsa pe 46, dupa un salt de trei pozitii, Alexandra Dulgheru, care a urcat doua trepte si este acum pe 59, si Andreea Mitu, care a urcat un loc si se afla pe 70.

La dublu, Monica Niculescu se mentine pe locul 52. Raluca Olaru a reusit un salt de cinci locuri dupa titlul ITF de la Ilkley, iar Irina Begu se afla in continuare pe 56.

In ierarhia Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor, Serena Williams conduce detasat, urmata de Simona Halep, care are un avans de 174 de puncte fata de Sarapova (locul 3).

Situatia este neschimbata si in clasamentul incasarilor din circuitul WTA in acest an, cu Williams pe primul loc, cu 6,1 milioane dolari, urmata de Sarapova, 2,5 milioane, si Halep, 2,2 milioane, etc.

Sursa:Agerpres

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X