Simona Halep paraseste turneul Miami Open cu fruntea sus

1458 vizualizari
Simona Halep

Simona Halep

Simona Halep a fost invinsa de liderul mondial Serena Williams, cu 6-2, 4-6, 7-5, joi seara (vineri dimineata, in Romania), in semifinalele turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea in finala turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, dupa ce a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, de numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, in semifinalele competitiei.

„A fost un meci greu, strans, cred ca mi l-am facut greu. Halep a fost o adversara dificila, a fost greu sa o inving”, a declarat Williams, citata de Mediafax.

Meciul a durat doua ore si opt minute, iar Williams, de sapte ori campioana la Miami Open si castigatoarea ultimelor două editii, a obtinut a cincea victorie, din sase partide jucate cu Halep.

Simona Halep isi consolideaza locul 3 WTA dupa acest turneu. Ea se va apropia de la 1.089 de puncte la 319 puncte de rusoiaca Maria Sarapova, clasata pe locul 2 si eliminata in mansa secunda a competitiei din Florida.

Sura: Digi 24

Alte stiri:

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X