Simona Halep raspunde criticilor

1508 vizualizari
Simona Halep

Simona Halep

Intr-un interviu acordat Digi Sport, tenismena Simona Halep a marturisit ca programul aglomerat, dar si lungul drum catre Canada au fost factorii care au fortat-o sa refuze participarea cu „naționala” in duelul cu Canada, din Fed Cup.

Dupa ce fost criticata ca nu se va alatura lotului „tricolor” pentru jocul cu reprezentativa „Frunzei de arțar”, constanteanca in varsta de 23 ani a raspuns : „Eu joc zilnic pentru Romania, tot timpul cand intru pe teren acolo scrie Romania, Halep”.

„In primul rand, parerea mea si opinia mea este ca eu joc zilnic pentru Romania, tot timpul cand intru pe teren acolo scrie Romania, Halep. Cred ca asta este mult mai important pentru mine, pentru tara, am jucat intotdeauna cu mare drag la Fed Cup, cand am putut si cand s-a putut. Am fost si accidentata si tot am jucat anul trecut, am riscat foarte multe lucruri. Mi-am dorit mult sa joc Fed Cup intotdeauna.

Anul acesta este imposibil pentru ca programul nu imi permite, daca jucam in alta parte, in Europa, mai aproape, ma duceam cu mult drag. Acum este imposibil sa ma duc sa schimb din nou fusul orar, si-asa sunt obosita, vin dupa o perioada lunga în America, am venit acasa, sa plec iar in Canada si sa ma intorc este foarte, foarte greu. Fiecare isi da cu parerea, fiecare are parerea personala, tin sa spun doar ca joc pentru tara zilnic, nu joc doar la Fed Cup. Imi doresc sa castige fetele acolo si fara mine, au sanse, joaca bine, avem jucatoare foarte bune. O sa le tin pumnii si o sa le sustin de acasa”.

Sursa: Evz

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X