Sport de weekend pentru copii

1919 vizualizari
Sport de weekend pentru copii

Vine weekendul si nu aveti planuri de activitati pentru si alaturi de copii? V-ar placea putin sport pentru ca cei mici sa isi consume din energie?

Cu sprijinul sportpici.ro va prezentam cateva sugestii:

  • Parte a Ştafetei Munţilor, Trofeul Elite 2015 este un eveniment de tip “outdoor challenge”, ce se desfăşoară în perioada 17-19 iulie, în Parcul Natural Bucegi. Probe obligatorii: raid montan, orientare, cunoştinţe turistice, escaladă, cultural. Printre categoriile de concurs se află şi cea Family (participă echipe formate din 3 persoane, minim un adult şi obligatoriu minim un copil cu vârsta de maxim 13 ani împliniţi), precum şi Juniori (participă echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex, cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani).
  • Pe 18 iulie, Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului la ciclism va permite participarea tinerilor peste 14 ani. Evenimentul are loc la Câmpulung Muscel. Pe lângă categoriile Standard şi Epic va exista şi Concursul de copii. Înscrierea la această probă se va face la faţa locului şi va fi gratuită. Traseul delimitat în centrul Municipiului Câmpulung.
  • Night Cross Challenge Sibiu va avea loc pe 18 iulie şi cuprinde două curse la care pot participa şi tinerii peste 14 ani: Hobby (4 km), respectiv Avansaţi (8 km). Înscrierile online se fac până vineri, 17 iulie, ora 00:00.
  • Pe 18 iulie, tinerii care au împlinit 16 ani vor putea alerga la cursa de adulţi şi juniori din cadrul Crosului Vaserul. Evenimentul va avea loc la Vişeu de Sus, Maramureş, pe distanţa de 9,3 km. Alergarea va începe la 9:30 şi se va face pe teren variat: asfalt, teren denivelat, drum forestier.
  • Tot pe 18 iulie are loc Cupa Hamsia, la Micul Golf – 2 Mai. Vor exista două variante de concurs (1500 m şi 5000 m), la care pot participa şi cei mici.
  • Pe 18-19 iulie, va avea loc prima ediţie City Sports. Pe parcursul ambelor zile, 11 antrenori de la 168 SportStation vor susţine diferite clase, intrarea fiind liberă. În paralel, se vor desfăşura şi activităţi sportive pentru copii, într-o zonă special amenajată. Evenimentul va avea loc în parcarea Berăriei H (Şoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32), accesul fiind gratuit.

Antrenament Ju-Jitsu gratuit

Nu uitati si de antrenamentul gratuit de Ju-Jitsu pentru copii organizat duminica, 19 iulie, de Fundatia Nadia Comaneci impreuna cu Invictus Bucuresti la Arena Nationala!

Fundatia Nadia Comaneci, in parteneriat cu Invictus Bucuresti, va invita duminica, 19 iulie, incepand cu ora 10.00 la un antrenament de arte martiale Ju-Jitsu in aer liber.

11403105_855259287899474_311359201317109760_nAntrenamentul va avea loc in cadrul Arenei Nationale din Bucuresti, punctul de intalnire fiind in fata literelor D – E din cadrul stadionului.

Antrenamentul este dedicat copiilor de 4 – 12 ani,  participanti la cursurile de Ju-Jitsu din cadrul Centrului MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci, frati si prieteni ai acestora, dar si copii care doresc sa vada cum se desfasoara un astfel de antrenament sau sa incerce pentru prima data sa participe la un antrenament si sa descopere beneficiile acestui stil de arte martiale.

Antrenamentul va fi condus de sensei Catalina Mihalache si sensei Mihai Ionita, antrenori – coordonatori ai cursurilor de Ju-Jitsu organizate de Fundatia Nadia Comaneci si coordonatori ai clubului sportiv Invictus Bucuresti.

Participarea la antrenament se face gratuit, iar pentru inscriere puteti trimite un email la office@cursuriminime.ro cu urmatoarele date: nume parinte, contact parinte (telefon, email), nume copil si data de nastere copil.

Alte stiri

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X