Sport pentru copii pana la sfarsitul saptamanii

1365 vizualizari
Sport pentru copii pana la sfarsitul saptamanii

Ultima luna de vara a inceput si copiii sunt inca in vacanta. Asa ca le-ar prinde bine niste activitati sportive. Unde pot cei mici sa faca miscare in aceasta saptamana, ne spun cei de la sportpici.ro.

Astfel, in perioada 3-9 august, cei mici pot participa la Tabara de Cercetasi Busteni. Activitati: drumetii pe munte, curs caiac canoe, curs de supravietuire in padure, curs de alpinism la stanca (mediu + avansati), curs tir cu arcul, lectii autoaparare de baza, escapade Aventura Park Brasov, jocuri de echipa, curs de orientare cu busola in padure, concurs cu premii.

Pe 6 august, in cadrul Maratonului “Pe aici nu se trece” din zona Marasti-Marasesti-Soveja, doua stafete de copii vor alerga din kilometru in kilometru pe traseul competitiei, de 46 de km, respectiv 42 km, ducand fiecare cate un tricolor: stafeta 46X1km, formata din copii de la scolile generale din orasele Marasesti si Panciu si din localitatile Straoane, Varnita, Racoasa, Marasti si din alte localitati ale judetului Vrancea; stafeta 42X1km, formata din copii de la scolile generale din localitatile Soveja, Campuri, Racoasa, Varnita, Marasti si din alte localitati ale judetului Vrancea.

Trofeul Zimbrul Carpatin din cadrul Stafetei Muntilor (concurs de tip Outdoor Challenge – raid montan, orientare, escalada, cunostinte turistice, proba surpriza, proba culturala) se va desfasura in perioada 7-9 august, in Muntii Cozia, Statiunea Caciulata, Judetul Valcea. Anumite categorii de concurs vor permite si participarea celor mici: FAMILY – participa echipe formate din 3 persoane, cel putin un adult si obligatoriu minimum un copil cu varsta de maxim 13 ani impliniti; JUNIORI – participa echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex, cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani (impliniti).

Tinerii de peste 6 ani sunt asteptati pe 8 august 2015 la a treia editie a competitiei Dumbrava cu Margaritar, din calendarul de ciclism al Riders Club. Cele trei trasee ale evenimentului au ca punct de plecare localitatea giurgiuveana Mihai Bravu (Parcul National Comana) si vor gazdui 40 de curse, impartite pe 4 niveluri si 7 categorii de varsta. Traseul Scurt este destinat copiilor sub 14 ani. Tinerii peste 14 ani pot participa la celelalte doua curse: Standard (20 km) si Epic (40 km). Pentru copii, pretul de inscriere este unic de 25 de lei. Plata locului rezervat se poate efectua pana in ultima zi deschisa inscrierilor online, respectiv 5 august.

Pe 8-9 august se va desfasura, in zona lacului Reci, jud. Covasna, Triatlonul Haromszek. Este permisa si participarea tinerilor la categoriile de varsta cadeti (13-15 ani) si juniori (16-19 ani). Inregistrarile se fac online, pana pe 6 august. Probe: Minitriatlon Individual; Junior Individual; Olimpic Individual; Stafeta Olimpica.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X