Raluca Dinescu a obtinut Medalia de argint la Openul European de MMA de la Birmingham

1521 vizualizari
www.agerpres.ro
Raluca Dinescu

www.agerpres.ro Raluca Dinescu

Sportiva romana Raluca Dinescu a cucerit medalia de argint la Openul European de MMA, sub egida IMMAF, competitie desfasurata la Birmingham, la finalul saptamanii trecute, potrivit AGERPRES.

”Este o mare performanta pentru sportiva noastra, cu atat mai mult cu cat a reusit sa-si imparta timpul zilnic in 8-9 ore petrecute intr-una dintre cele mai mari companii multinationale cu cele doua ore petrecute in sala de antrenament a Clubului Sportiv Agon”.

Romania a mai participat la acest eveniment cu doi sportivi, Cristian Iorga (Clubul Sportiv Agon) si Ionut Lupu (Clubul Vipguard Tecuci), care au reusit victorii inainte de limita in primul tur din preliminarii.

Competitia a reunit la start 192 de sportivi din 20 de tari si s-a desfasurat pe parcursul a patru zile, fiind din punctul acesta de vedere cea mai mare competitie de profil organizata vreodata in Europa supusa tuturor exigentelor unui sport mondial, inclusiv testele antidoping.

Delegatia Romaniei a fost coordonata de catre Luis Turcu si George Stanciu, insotiti de arbitrul international Mihai Mihailovici.

”MMA-ul este un sport complex care a reusit sa castige o apreciere din ce in ce mai mare, in Europa fiind deja recunoscut oficial ca sport in foarte multe tari, iar in Romania urmeaza ca pana la sfarsitul lunii decembrie, anul acesta, sa se incheie procesul de recunoastere”, se mai arata in comunicatul trimis catre AGERPRES.

Alte stiri

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X