Sportivii romani au intrat in calificari la Mondialele de canotaj

1389 vizualizari
Romania a cucerit 14 medalii la Europenele de juniori si tineret de kaiac-canoe / Sursa foto: sptfm.ro

Romania a cucerit 14 medalii la Europenele de juniori si tineret de kaiac-canoe / Sursa foto: sptfm.ro

Sportivii romani au debutat, duminica, in calificari la Campionatele Mondiale de canotaj de pe lacul Aiguebelette (Franta), potrivit AGERPRES.

Echipajul feminin de dublu vasle categorie usoara (Ionela Livia Lehaci si Gianina Elena Beleaga) s-a clasat pe locul al treilea in seria a patra (7:05.28) si va evolua in sferturile de finala.

La dublu rame fara carmaci feminin, Cristina Grigoras si Laura Oprea au terminat pe locul secund in prima serie (7:09.21) si va evolua in recalificari, ratand semifinala pentru 6/100.

La simplu masculin, Ioan Prundeanu a fost al patrulea (din cinci sportivi) in seria a sasea (7:20.34) si va evolua in recalificari.

Cristi Ilie Pirghie si George Palamariu, la dublu rame fara carmaci masculin, au terminat pe locul secund in seria a treia (6:40.21), urmand sa concureze in sferturi.

La patru rame fara carmaci masculin, Vlad Dragos Aicoboae, Adrian Damii, Marius Vasile Cozmiuc si Toader Andrei Gontaru s-au clasat pe locul trei in prima serie (5:55.65) si vor lua startul in recalificari.

Obiectivul delegatiei Romaniei la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori este calificarea a trei ambarcatiuni la Jocurile Olimpice din 2016.

Alte stiri

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X