Sportul – o activitate artistica

1429 vizualizari
Sportul – o activitate artistica

Sportul-vazut de toata lumea ca o activitate obositoare, care solicita organismul pana la epuizare….si care se practica in haine lejere, cu parul prins intr-un mot si o expresie neutra pe fata.

Gresit. Cel mai bun exemplu: dansul. De la controversatul tango, pana la exoticele cha-cha, rumba ori merengue, dansul demonstreaza cu fiecare ocazie ca finetea si rafinamentul isi fac loc printre mingile aruncate cu repeziciune si tribunele mai putin manierate-elemente ce par definitorii pentru cuvantul “sport”.

minime baby dance

Astfel cunoastem si partea artistica dintr-o lume dominanta de fluierele antrenorilor si tipete. Pasi purtati de sunete ce mangaie auzul, miscari ample, simplitate….Ore de repetitii, emotii, un amalgam de sentimente rezumat in cateva minute, pe o scena, in fata unui public…insa care inseamna atat de mult, atat pentru cei care privesc, cat si pentru cei care ii fac, pentru putin timp, sa traiasca povestea dansului odata cu ei.

Fundatia Nadia Comaneci va invita sa va inscrieti copilul la cursurile de dans: MiniMe Dance pentru copii in varsta de 4-6 ani sau MiniMe Baby Dance pentru copii de 2 – 3 ani; alaturi de copii, la curs pot participa si parintii. Cursurile se desfasoara sub indrumarea coregrafului Viviana German, care are experienta in colaborarea cu cei mici, fiind indragita de acestia.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X