Sprijin pentru Asociatia Ana si Copiii

1968 vizualizari
Sprijin pentru Asociatia Ana si Copiii

Fundaţia Nadia Comăneci continuă să sprijine copiii din cadrul programului social al  Asociaţiei Ana şi Copiii, prin acordarea de produse alimentare oferite de unul dintre partenerii fundaţiei, firmaTop Brands Distribution.

Pe lângă aceste ajutoare materiale, Fundaţia Nadia Comăneci susţine proiectele de educaţie sportivă realizate de Asociaţia Ana şi Copiii, prin găzduirea, în cadrul Centrului MiniMe, al unui program de sport pentru aproximativ 10 copii din Centrul de Zi al asociaţiei.

 Am dori ca prin Fundaţia Nadia Comăneci să ajutăm acei copii care nu au prea multe posibilităţi financiare şi pentru care orice activitate reprezintă un motiv în plus de a se bucura de copilăria lor şi de transformarea lor în adulţi. Speram ca prin susţinerea lor constantă să putem spune că am contribuit la definirea unui adult responsabil şi care priveşte cu speranţă la viitorul său”, a declarat Vicepreşedintele Fundaţiei Nadia Comăneci, Virgil Munteanu.

În preajma sărbătorilor de iarna, Fundaţia Nadia Comăneci şi Vulping, cu sprijinul DGAS  Bucureşti,  au organizat un eveniment caritabil pentru copiii de la Asociaţia Ana şi Copiii, invitându-i să-şi petreacă Crăciunul la patinoarul de la Sala Polivalenta, unde Moş Crăciun i-a aşteptat cu cadouri.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X