Sprijină Fundaţia Nadia Comăneci în dezvoltarea proiectului MiniMe

1435 vizualizari

Fundaţia Nadia Comăneci a închiriat un spaţiu de la Primăria Capitalei pentru a dezvolta un centru de gimnastică pentru copii. Spaţiul se află pe Calea Griviţei, stradal, şi are o suprafaţă de 280 metri pătraţi. Deoarece spaţiul necesită lucrări de renovare,Fundaţia Nadia Comăneci apelează la companii ce activează în zona construcţiilor şi a amenajărilor interioare în vederea stabilirii unor parteneriate mutual benefice. 

Proiectul MiniMe presupune crearea unui centru în care copiii, de la 2 la 10 ani, să facă mişcare, alături de părinţi, şi ulterior în echipe, îndrumaţi de instructori specializaţi. În cadrul spaţiului va fi amenajată şi o sală de cursuri, unde copiii vor putea participa la cursuri de utilizare a calculatoarelor, aeromodelism, navomodelism, desen, pictură, origami, lucru manual etc.

Proiectul MiniMe îşi propune să ajute copiii să devină persoane echilibrate, cu o gândire limpede şi o atitudine proactivă. În cadrul centrului, copiii vor avea ocazia să îşi dezvolte abilităţile practice, să inveţe să socializeze cu alţi copii de vârsta lor, precum şi să îşi pună bazele culturii generale.

Prima companie care şi-a exprimat dorinţa de a deveni partenerul Fundaţiei Nadia Comăneci este Artimex, lider pe piaţa românească pentru producţia de porţi de fotbal, buturi rugby, stâlpi pentru tenis, porţi de handbal, spaliere de gimnastică şi alte dotări sportive.

Alexandra Popa

Project Manager

0741 199 600 (luni-vineri, 9 – 17)

alexandra.popa@nadiacomaneci.eu

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X