Tecau si Mergea se bat pentru finala

1086 vizualizari
Tecau si Mergea se bat pentru finala

In 2002 si 2003, cei doi tenismeni romani castigau proba de dublu de la Wimbledon, la juniori. Astazi se vor duela in semifinalele Grand Slam-ului de la Londra.

Romania are inca reprezentati de seama in cadrul celui de-al treilea Grand Slam al anului. In proba de dublu masculin, Horia Tecau si Florin Mergea se vor infrunta de aceasta data in penultimul act al intrecerii gazduite de capitala Angliei.

Performanțe uriase la juniori

In „sferturi”, Horia Tecau, triplu finalist la Wimbledon, in 2010, 2011 si 2012, de fiecare data in echipa cu suedezul Robert Lindstedt, si partenerul sau Jean-Julien Rojer (Olanda) au dispus de cuplul Marcin Matkowski/Nenad Z i m o n – jici (Polonia/ Serbia), scor 6-4, 6-3, 7-6 (2).

De partea cealalta, Florin Mergea (campion la simplu si la dublu la Wimbledon juniori, finalist la simplu si dublu juniori la Australian Open, in 2003) si indianul Rohan Bopanna i-au invins pe principalii favoriti ai intrecerii: gemenii Bob si Mike Bryan (SUA), cu scorul de 5-7, 6-4, 7-6 (9), 7-6 (5).

Astfel, Tecau si Mergea vor fi adversari, astazi, in semifinalele turnelui de la Wimbledon. Pe vremea cand formau o echipa, cei doi tenismeni romani triumfau, in 2002 si 2003, in proba de dublu-juniori, pe iarba londoneza.

Sursa: Evz

Alte stiri:

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X