Tecau si Rojer, calificati in sferturile probei de dublu la Rotterdam

1425 vizualizari
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in sferturile turneului de la Rotterdam

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in sferturile turneului de la Rotterdam

Principalii favoriti ai probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam, tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer, s-au calificat, marti, in sferturile de finala, dupa 6-3, 6-2 cu cuplul Guillermo Garcia-Lopez (Spania)/Viktor Troicki (Serbia), anunta AGERPRES.

Tecau si Rojer au obtinut victoria in doar 53 de minute de joc si si-au asigurat 12.700 euro si 90 de puncte ATP prin calificarea in sferturile turneului dotat cu premii totale de 1.597.155 euro.

In faza urmatoare, Tecau si Rojer vor juca impotriva perechii Gilles Muller (Luxemburg)/Nenad Zimonjic (Serbia), care a dispus cu 6-3, 6-4 de cuplul olandez Thiemo De Bakker/Robin Haase (in 57 de minute).

Tot marti, in primul tur, romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna, favoritii numarul patru, vor infrunta polonezii Lukasz Kubot/Marcin Matkowski.

Tecau si Rojer sunt detinatorii titlului la Rotterdam, dupa ce anul trecut ii invingeau in finala pe Jamie Murray (Marea Britanie) si John Peers (Australia), cu 3-6, 6-3, 10-8. Tecau si Rojer au disputat finala de dublu si in 2014, fiind invinsi de francezii Mickael Llodra/Nicolas Mahut, cu 6-2, 7-6 (4). Romanul a mai pierdut o finala, in 2012, alaturi de suedezul Robert Lindstedt, in fata cuplului Mickael Llodra/Nenad Zimonjic (6-4, 5-7, 14-16).

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X