Tiberiu Dolniceanu, argint la Cupa Mondiala de sabie

1277 vizualizari
Tiberiu Dolniceanu, argint la Cupa Mondiala de sabie (Tbilisi)

Tiberiu Dolniceanu, argint la Cupa Mondiala de sabie (Tbilisi)

Sabia romaneasca a debutat excelent in noul sezon de Cupa Mondiala, sambata, la Tbilisi (Georgia),Tiberiu Dolniceanu reusind sa cucereasca medalia de argint in proba de sabie masculin individual, la capatul unui parcurs foarte bun, potrivit AGERPRES.

Elevul lui Mihai Covaliu a avut urmatorul traseu pana la prima medalie din sezonul 2015-2015 al Cupei Mondiale la sabie masculin individual: tabloul de 64 — 15-11 cu Matthias Willau (Austria); tabloul de 32 — 15-9 cu Bolade Apithy (Franta); tabloul de 16 — 15-10 cu Diego Occhiuzzi (Italia); tabloul de 8 — 15-14 cu Mojtaba Abedini (Iran); semifinale — 15-7 cu Andrei Iagodka (Ucraina); finala — 8-15 cu Aleksei Iakimenko (Rusia), potrivit Federatiei Romane de Scrima.

Romania a mai fost reprezentata sambata pe tabloul de 64 de alti doi sportivi, Ciprian Galatanu si Iulian Teodosiu, dar ei au fost eliminati in 64. Vineri, in tururile preliminare, au parasit concursul si Alin Badea, George Iancu si Dragos Sirbu.

Ceilalti cinci sabreri romani au incheiat proba individuala de la Tbilisi pe urmatoarele pozitii: Ciprian Gatatanu — lotul 49, Iulian Teodosiu — locul 57, George Iancu — locul 65, Dragos Sirbu — locul 78 si Alin Badea — locul 80.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X