TIFF 2015: Filme scurte despre febra Cupei Mondiale la fotbal

1467 vizualizari
TIFF 2015: Filme scurte despre febra Cupei Mondiale la fotbal

Mai multe filme scurte despre febra Cupei Mondiale la fotbal vor putea fi vizionate din piscina unui hotel din Cluj-Napoca, fiind proiectate pe un ecran amplasat langa aceasta, in cadrul evenimentului „Cinepiscina”, organizat pentru prima data la TIFF.

Directorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), Tudor Giurgiu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca filmele care vor fi prezentate in cadrul „Cinepiscina” vor avea legatura cu fotbalul, fiind o colectie de pelicule realizate de mai multi regizori, iar spectatorii vor veni in „tinuta adecvata”.

„Cinepiscina” este un eveniment care va fi inaugurat la editia din acest an a festivalului.

„Va fi o proiectie de filme scurte despre fotbal, despre febra Cupei Mondiale, vazuta de regizori diferiti. Va fi o proiecţie unde spectatorii vor veni in tinuta de piscina, incercam sa provocam publicul inotator, vom servi bauturi alcoolice si nealcoolice. Va fi un ecran, muzica buna si tot felul de device-uri gonflabile, sa putem face publicului sederea mai usoara. Vom avea un DJ si sper sa fie o seara simpatica si sa devina un eveniment de traditie de acum incolo”, a spus Giurgiu.

 Potrivit acestuia, proiectia filmelor va avea loc la piscina unui hotel de patru stele din Cluj-Napoca.
Editia din acest an a TIFF va avea loc, intre 29 mai si 7 iunie, la Cluj-Napoca, festivalul fiind organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc si Asociatia pentru Film si Cultura Urbana, cu sprijinul Ministerului Culturii, al Centrului National al Cinematografiei, al Primariei si Consiliului Local Cluj-Napoca, al Institutului Cultural Roman, al Consiliului Judetean Cluj.
Sursa: Mediafax
Sursa photo: cluj.com

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X