Tiriac despre Halep la US Open: Poate ajunge la top de forma

1234 vizualizari
Ion Tiriac are incredere in jocul Simonei Halep la Rio

Ion Tiriac are incredere in jocul Simonei Halep la Rio

Fostul tenismen Ion Tiriac apreciaza ca jucatoarea romana Simona Halep ar putea atinge varful de forma la ultimul mare turneu de Gand Slam al anului, US Open, tinand cont de faptul ca a jucat doua finale consecutiv, desi avusese o pauza de doua luni.

„Doua saptamani sunt foarte lungi. La Simona Halep mai e si o treaba emotionala. Ea, din pacate e romanca, si din fericire e tot romanca, pentru ca atata talent are romanca asta incat francezii de la inceput au spus ca e romanca. Nu de la mine, de la Nastase, ca el a avut abilitatea asta. La baieti as spune ca ala care consuma in prima saptamana mai putina benzina acolo se duce, dar la fete sunt aceleasi 3,4,5 si Simona face parte dintre ele. Deci are o sansa. Daca ea nu a jucat doua luni si a ajuns in doua finale, una dupa alta, inseamna ca acum, dupa saptamana asta, poate ajunge la top de forma”, a declarat Tiriac, citat de MEDIAFAX.

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti ce a avut loc joi.

Halep si Erakovici nu au mai fost adversare pana in prezent.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X