Tiriac negociaza la sange contractele Simonei Halep

1487 vizualizari
Simona Halep

Simona Halep

Tiriac negociaza la sange contractele Simonei Halep: “Vreau s-o fac numarul 1 pe Million Dollar Baby!”

Ion Tiriac (75 de ani) se ocupa mai nou de contractele Simonei Halep (23 de ani) pe care spera sa o faca numarul 1 in clasamantul WTA. Dupa 16 ani in care nu a mai fost la US Open, fosta glorie a tenisului romanesc a tinut sa vada turneul Indian Wells castigat de constanteanca. De mentionat este ca Virginia Ruzici, managerul oficial al Simonei, nu a fost prezent la final.

“Vreau s-o fac numarul 1 pe Million Dollar Baby!”, a fost auzit spunand Ion Tiriac, care, mai nou, ar fi managerul din umbra al Simonei Halep. Dupa turneul Indian Wells, tenismena a pus mana pe cel mai important trofeu al carierei (2-6, 7-5, 6-4 cu Jelena Jankovici – Serbia), iar in tot acest timp, Ion Tiriac a supervizat toata saptamana Simonei, care in prezent este locul trei în WTA, scrie ziarul libertatea.

Magnatul se implica activ in cariera Simonei Halep. Mai mult, după victoria de la Indian Wells, Simona le-a multumit antrenorului Victor Ionita, preparatorului fizic Teo Cercel si lui Tiriac, insa nu a spus nimic despre Virginia Ruzici, care-i e manager, dar care n-a fost prezenta la turneul american.

Sursa: Evz

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X