Tomis Constanta, campioana nationala pentru a sasea oara la volei masculin

1242 vizualizari
Tomis Constanta, campioana nationala pentru a sasea oara la volei masculin

Echipa de volei masculin Tomis Constanta a castigat luni, pe teren propriu, cel de-al saselea titlu national din palmares, dupa ce a invins formatia CSVM Zalau, cu scorul de 3-1, in meciul al cincilea, decisiv, al finalei Diviziei A.

Scorul pe seturi a fost 25-13, 27-29, 25-9, 25-23.

Anterior, cele doua echipe si-au impartit victoriile, 3-1 şi 3-1 la Constanta, respectiv 3-0 si 3-2 la Zalau, astfel ca scorul general era de 2-2. Cu victoria de luni, Tomis si-a psstrat titlul naţional, al treilea consecutiv si al saselea din palmares.

Medaliile si tricourile de campioni au fost inmanate jucatorilor de la Tomis Constanta de presedintele FR Volei, Gheorghe Visan.

 De remarcat faptul ca antrenorii celor doua echipe sunt tats si fiu, bulgarii Stoia Stoev (68 de ani), la CSVM Zalau, respectiv Martin Stoev (45 de ani), la Tomis Constanta.

In semifinale, CSVM Zalau a eliminat formatia SCM Craiova, cu 3-1 la general, iar campioana Tomis Constanaa a trecut de Dinamo Bucuresti, cu acelasi scor la general.

Invinsele din semifinale au jucat in finala mica, SCM Craiova cucerind medalia de bronz, cu 3-0 la general in fata celor de la Dinamo Bucuresti.

Astfel, sezonul 2014-2015 la volei masculin se încheie cu Tomis Constanta campioana, sase titluri nationale in total, tot atatea ca si vicecampioana CSVM Zalau, iar medalia de bronz revine formatiei SCM Craiova.

Tomis Constanta a cucerit titlul national, in conditiile in care luna trecuta jucatorii declarau ca sunt neplatiti de patru luni, iar conducerea echipei afirma ca este posibila desfiintarea acesteia dupa 13 ani de existenta şi numeroase trofee cucerite.

Sursa: Mediafax

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X