5 reprezentante ale Romaniei sunt in TOP 50 cele mai populare jucatoare de tenis din lume

1600 vizualizari
Monica Niculescu, in optimi la Sankt Petersburg

Monica Niculescu, in optimi la Sankt Petersburg

Reprezentantii Asociatiei de Tenis Feminin (WTA) au inceput sa publice, pe site-ul oficial al forului, clasamentul celor mai populare 50 de jucatoare de tenis din lume in acest an.

Prima parte, publicata marti, 24 noiembrie, a fost dedicata locurilor 50-41, top in care se regasesc si doua romance. Este vorba despre Monica Niculescu care s-a clasat pe locul 50, datorita finalei de la Notthingham, in timp ce Andreea Mitu se afla pe pozitia a 47-a, prin prisma evolutiei pe care a avut-o la Roland Garros, acolo unde a ajuns in optimile competitiei, dar si dupa cea de la Wimbledon, chiar daca a fost eliminata chiar din primul tur, la prima ei participare pe tabloul principal.

”Este de doua ori mai populara decat pozitia din clasamentul WTA”, se arata pe site-ul WTA. Mitu ocupa in acest moment locul 94 WTA.

Aceste date converg catre concluzia ca pe celelalte locuri care au mai ramas de prezentat, 41-1, si care vor fi publicate zilele viitoare, se vor regasi si alte trei jucatoare de-ale noastre: Alexandra Dulgheru, Irina Begu si, evident, Simona Halep.

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X