Top Brands Distribution şi Fundaţia Nadia Comăneci oferă o bursă de studii unui tânăr violonist

1410 vizualizari
Top Brands Distribution şi Fundaţia Nadia Comăneci oferă o bursă de studii unui tânăr violonist

Fundaţia Nadia Comăneci, cu sprijinul partenerilor săi, Top Brands Distribution şi BRD, acordă o bursă de studii tânărului violonist Călin Andrei, student la Colegiul Regal de Muzică din Londra.

Călin Andrei a început să studieze vioara la vârsta de 6 ani, iar până la cei 22 de ani pe care îi are acum, băiatul a participat la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale, fiind premiat al olimpiadelor de muzică pentru performanţele sale deosebite. În decembrie 2007, a fost admis la Colegiul Regal de Muzică din Londra, unde este student şi în prezent.

Tânărul şi-a dovedit talentul susţinând recitaluri atât în ţară, la Ministerul de Interne-Sala “Marin Preda”, la Sala Dalles, la Muzeul Naţional “Paul Constantinescu”, la Teatrul “Victor Ion Popa”, precum şi în Marea Britanie, la White Hall, Foreign Press Club şi William Goodenough Trust. În repertoriul său sunt incluse piesele renumiţilor compozitori Kreisler, Paganini, Enescu, Porumbescu, Massenet, Dvorak, Ysaye, Mozart, Elagar şi Chausson, precum şi sonatele lui Bach, Brahms şi Beethoven.

“Călin are talent, este ambiţios şi munceşte mult, deci are toate şansele să facă performanţă. Drumul până acolo sus este însă greu şi de aceea are nevoie de sprijin. Noi ne bucurăm să fim alături de el şi ne dorim ca tot mai mulţi tineri să îi urmeze exemplul şi să lupte pentru visurile lor”, a declarat Virgil Munteanu, Vicepreşedinte Director General al Fundaţiei Nadia Comăneci.

Călin Andrei este originar din Bârlad şi a urmat cursurile Şcolii de Muzică “N.N. Tonitza” şi ale Liceului Pedagogic “Al Vlahuţă” din oraşul natal.

Despre Fundaţia Nadia Comăneci

Fundaţia Nadia Comăneci, organizaţie non-profit având ca Preşedinte fondator pe însăşi Nadia Comăneci, şi-a stabilit ca principal obiectiv încurajarea, susţinerea şi promovarea performanţei în orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educaţională şi profesională, până la calitatea vieţii şi a familiei. Până în prezent, Fundaţia a dezvoltat programe prin care a oferit sprijin tinerilor dornici să atingă cele mai ambiţioase ţeluri, să lupte pentru respectarea drepturilor mamei şi copilului în România şi să se implice în activităţi sociale şi umanitare având în centrul lor familia ca fundament al evoluţiei societăţii româneşti.

Despre Top Brands Distribution

Top Brands Distribution este una dintre cele mai importante companii care activează în domeniul distribuţiei de bunuri de larg consum. Compania a fost înfiinţată în 1997 activând încă de la început în domeniul distribuţiei. Succesul TBD se datorează colaborării cu producători de top, compania fiind în prezent unul dintre cei mai importanţi distribuitori pentru brandurile producătorilor Phillip Morris şi Kraft Foods. În acest moment compania are 20 000 de clienţi în Bucureşti şi în alte 18 judeţe ale ţării.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X