Top Brands Distribution şi Fundaţia Nadia Comăneci sprijină educaţia în grădiniţe

1598 vizualizari

Fundaţia “Nadia Comaneci” continuă să susţină împreună cu partenerii săi, Top Brands Distribution şi BRD dezvoltarea educaţională şi profesională a tinerilor, prin intermediul unor proiecte şi acţiuni de implicare socială.

Ultima acţiune de susţinere a procesului educativ este reprezentată de o donaţie făcută unei grădiniţe din Bucureşti, care face posibilă aplicarea unor metode moderne de predare şi educare la nivelul preşcolarilor.

Astfel, Fundaţia Nadia Comăneci, cu sprijinul sponsorului Top Brands Distribution, a donat grădiniţei un sistem home cinema şi un televizor, cu ajutorul cărora cei mici pot viziona filme şi documentare educative, care le va permite să acumuleze mai repede anumite cunoştinţe cu ajutorul imaginilor explicative şi atractive pentru vârsta lor.

“Valoarea donaţiei este una modestă. Cu toate astea, noi ne bucurăm că putem face un gest care contribuie la modernizarea procesului educaţional, sperând că astfel şi copiilor le va face mai multă plăcere să vină la grădiniţă şi să înveţe cât mai multe informaţii care le vor fi utile mai târziu. Este felul nostru prin care îi încurajăm să înveţe, să crească, să se dezvolte. Şi sperăm să avem posibilitatea de a repeta acest gest şi în alte instituţii de învăţământ sau, cel puţin, să oferim un model pentru alte companii care pot veni în sprijinul tinerilor şi sistemului educaţional”, a declarat Virgil Munteanu, Vicepreşedinte Director General al Fundaţiei Nadia Comăneci.

Despre Fundaţia Nadia Comăneci

Fundaţia Nadia Comăneci, organizaţie non-profit având ca Preşedinte fondator pe însăşi Nadia Comăneci, şi-a stabilit ca principal obiectiv încurajarea, susţinerea şi promovarea performanţei în orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educaţională şi profesională, până la calitatea vieţii şi a familiei. Până în prezent, Fundaţia a dezvoltat programe prin care a oferit sprijin tinerilor dornici să atingă cele mai ambiţioase ţeluri, să lupte pentru respectarea drepturilor mamei şi copilului în România şi să se implice în activităţi sociale şi umanitare având în centrul lor familia ca fundament al evoluţiei societăţii româneşti.

Despre Top Brands Distribution

Top Brands Distribution este una dintre cele mai importante companii care activează în domeniul distribuţiei de bunuri de larg consum. Compania a fost înfiinţată în 1997 activând încă de la început în domeniul distribuţiei. Succesul TBD se datorează colaborării cu producători de top, compania fiind în prezent unul dintre cei mai importanţi distribuitori pentru brandurile producătorilor Phillip Morris şi Kraft Foods. În acest moment compania are 20 000 de clienţi în Bucureşti şi în alte 18 judeţe ale ţării.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X