Unde fac miscare copiii in luna mai

1266 vizualizari
Unde fac miscare copiii in luna mai

Avem aproape 50 de evenimente dedicate copiilor la sfarsit de primavara si 0 scuze daca nu ii lasam sa faca miscare: crosuri, curse si ture de bicicleta, inot, escalada, arte martiale, dans sportiv, judo. In plus, chiar si adultii pot participa, in fiecare vineri, la Jocurile Copilariei: adica De-a v-ati ascunselea, leapsa, sotron, Frunza, Mima, Tara, tara, vrem ostasi, Ratele si vanatorii s.a.m.d.

Sambata, 9 mai, tinerii care au implinit 14 ani pot participa la crosul caritabil Alearga Pentru Viata. Evenimentul are loc in apropierea Rectoratului Universitatii Politehnica din Bucuresti. Inscrierile online si achitarea taxei se incheie joi, 7 mai. Se pot face inscrieri si respectiv achitarile taxei si in ziua competitiei. Incepand cu ora 12:30 vor incepe inscrierile si inmanarea numerelor de concurs, taxa fiind de 20 lei. Startul va fi dat la ora 13:00.

Pe 9 mai are loc concurs de MTB Drumul Regal. In cadrul cursei Race “Princiar” va exista si categoria Race Junior (open) 14-17 ani. Inscrieri online pana pe 3 mai (veti primi tricou) sau la fata locului (fara tricou).

Mai multe detalii gasiti aici : http://sportpici.ro/unde-fac-miscare-copiii-in-luna-mai/

Sursa: sportpici.ro

Va asteptam si noi la cursurile de sport, dans si arte martiale organizate de  Fundatia Nadia Comaneci in cadrul centrului MiniMe.

Pentru mai multe detalii despre cursuri gasiti aici : http://cursuriminime.ro/

 

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X