Unde puteti face miscare in luna iunie alaturi de cei mici

1551 vizualizari
Unde puteti face miscare in luna iunie alaturi de cei mici

Pentru ca a venit vara si e cald, iesim sa facem miscare in aer liber. Gasiti mai jos niste recomandari unde puteti face miscare alaturi de cei mici in aer liber.

Pe 13 iunie, la Color Run Cluj, copiii cu varste sub 6 ani pot participa in mod gratuit, daca sunt insotiti de unul din parinti/tutore legal. Traseul va fi alergat sau mers, masoara 5 km si isi are punctele de start si de sosire in Piata Unirii din Cluj-Napoca.

Pe 13 iunie, cei mici pot participa la categoriile Family si Juniori din cadrul Campionatului National de Turism Sportiv Stafeta Muntilor – Trofeul “Cocoşul de Munte”, la Dambu Morii / Muntii Piatra Mare. La Family participa echipe formate din 3 persoane, minim un adult si obligatoriu minim un copil cu varsta de cel mult 13 ani impliniti; la Juniori participa echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex, cu varsta cuprinsa intre 14-18 ani (impliniti). Probe obligatorii: raid montan, orientare, cunostinte turistice, proba culturala; probe optionale: proba de escalada. Inscrierea si participarea in concurs sunt gratuite!

Tot pe  13 iunie, Probikers Duatlon Offroad Bihor permite participarea tinerilor. Evenimentul va avea loc la Ineu, Bihor. Tinerii trebuie sa aiba peste 14 ani. Sunt permise insa si echipe copii (stafeta): intre 6 si 13 ani.

Bucurestenii pot alerga duminica, 14 iunie, la cea de-a VII-a editie a Crosului Click! Sanatate. In cadrul evenimentului va fi organizat, de la 11:00, Crosul Familiei, la care vor putea participa parintii si copiii. Traseul va avea 500 de metri.

Pe 14 iunie va avea loc prima editie a Maratonului International Brasov. In cadrul evenimentului vor fi organizate si curse pentru copiii intre 4 si 14 ani – de la 500 m pana la 1km, in functie de categoria de varsta. Participarea copiilor este gratuita, dar numarul de participanti este limitat la 220 de locuri. Inscrieri se fac online pana pe 7 iunie, iar pe 12-13 iunie se mai fac la fata locului, in limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii: http://sportpici.ro/unde-fac-miscare-copiii-in-luna-iunie/

Sursa: Sportpitici.ro

Sursa photo: Maraton.info.ro

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X