Vali Tomescu, Alexandra Predescu si Cristina Toma – vin la „Marea Pedalare”

1743 vizualizari
"Marea Pedalare" evenimentul Pro Sport din weekend

"Marea Pedalare" evenimentul Pro Sport din weekend

Trei sportivi de clasa – Vali Tomescu, Alexandra Predescu si Cristina Toma – vin la „Marea Pedalare” pentru a da startul evenimentului ProSport din week-end.

Sambata dimineata, de la ora 8:00, din parcarea magazinului Carrefour, din cartierul Vitan, va avea loc startul evenimentului Marea Pedalare, organizat de ProSport, pe parcursul a doua zile, pe ruta Bucuresti – Vama Veche. Rutierii din caravana ProSport vor parcurge 295 de kilometri timp de două zile.

Alaturi de redactorul sef al cotidianului ProSport, Costin Stucan, vor veni trei campioni care pulseaza nu numai pentru sportul de performanta, ci si pentru cel de masa, pentru miscarea in aer liber si actiunile datatoare de speranta.

Triplusaltista Cristina Toma, multipla medaliata la nationale si participanta la Europene si Mondiale, a inceput sportul cu gimnastica in valorosul centru sportiv de la Constanta, dar de peste 15 ani joaca sotronul uneia dintre cele mai tehnice si mai dificile probe din atletism. E antrenata de celebra Vali Ionescu si isi dedica mai bine de cinci ore pe zi antrenamentelor la groapa cu nisip.

Sportul romanesc are si viitor, iar scrima, sportul tehnicii, al intuitiei si al ineligentei, ofera pe banda rulanta exemple de copii aleg sa performeze in disciplina lui Pierre de Coubertin. La startul evenimentului Marea Pedalare va fi si Alexandra Predescu, proaspat campioana mondiala de cadeti la spada, sportiva legitimata la clubul CSA Steaua. Toti cei trei invitati la start le vor transmite un mesaj de incurajare participantilor pentru care week-end-ul 18-19 aprilie va tine mereu prim-planul in propriul album cu amintiri.

Programul evenimentului ProSport „Marea Pedalare” e urmatorul: Sambata, 18 aprilie: plecare din Bucuresti, la ora 08:30, cina la hotelul Baden, ora 20:00; Duminica, 19 aprilie: mic dejun la hotelurile Baden si Albatros intre orele 07:00-08:00; trecerea cu bacul 08:00; plecarea de la Ostrov 08:30.

Sursa: Mediafax

Alte stiri:

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X